از کشمش پلویی درجه یک در ساخت دارو های ضد حساسیت استفاده می کنند

کشمش پلویی درجه یک حاصل از بین بردن رطوبت انگور است. کشمش استاندارد معمولاً از انگورهای بدون هسته به دست می آید، اگرچه می توان از اکثر انگورها کشمش تولید کرد.

در حالی که کشمش های خریداری شده در فروشگاه عموماً طبیعی و ارزان هستند و گزینه های ارگانیک در دسترس هستند، برخی از مردم ترجیح می دهند خودشان تهیه کنند. خوشبختانه، تهیه کشمش با استفاده از دستگاه خشک کن غذا یا اجاق گاز ساده و ساده است.

مراحل زیر را برای تهیه کشمش در دستگاه خشک کن یا فر دنبال کنید:

انگورها را کاملا بشویید و انگورهای آسیب دیده را بردارید. آب اضافی را در یک آبکش صاف کنید. یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و انگورها را به مدت یک دقیقه یا بیشتر اضافه کنید، فقط به اندازه ای که پوست آن نرم شود.

انگور را دوباره صاف کنید و تمام رطوبت اضافی را از بین ببرید. انگورها را به سینی فر روغنی یا سینی آبگیر تمیز اضافه کنید. برای فر، انگورها را حدود 3 ساعت در دمای 225 درجه فارنهایت بپزید.

کشمش
برای آبگیرها، دما را روی 135 درجه فارنهایت تنظیم کنید و حدود 24 ساعت یا تا زمانی که رطوبت اضافی از بین برود، آبگیری کنید. کشمش نخورده را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
کشمش یک افزودنی عالی برای بسیاری از رژیم های غذایی است. آنها را به تنهایی بخورید یا از آنها به طرق مختلف لذت ببرید، مانند:

روی یک سالاد سبز تازه پاشیده شده است. به سالاد کلم بروکلی پخته شده یا سالاد کلم اضافه می شود. روی بلغور جو دوسر یا سایر غلات صبحانه پاشیده شود.
به برخی از کاری یا غذاهای برنج ادویه دار اضافه شده است. برای افزودن شیرینی بدون شکر تصفیه شده به محصولات پخته شده یا پنکیک اضافه می شود
کشمش می تواند راهی ساده برای افزودن میوه، مواد مغذی سالم و آنتی اکسیدان ها به رژیم غذایی باشد. خوردن منظم کشمش ممکن است به حفظ سلامت بدن و جلوگیری از برخی اختلالات کمک کند.

با این حال، خوردن کشمش در حد اعتدال ضروری است، زیرا قند و کالری بالایی دارد، که ممکن است عامل مهمی برای افراد باشد که در صورت تلاش برای کاهش وزن به آن توجه کنند.