شکلات تافی مغزدار عجیبی که به سرعت خونریزی را بند می آورد

برای سال‌های متمادی پزشکان نسبت به خوردن بیش از حد شکلات تافی مغزدار هشدار می‌دادند نشان می‌داد که محتوای چربی بالای آن در ایجاد آکنه، پوسیدگی، چاقی، فشار خون بالا و بیماری قلبی کمک می‌کند.

با این حال طبق بررسی سال 2013 که در مجله پزشکی هلند منتشر شده است در سال های اخیر کشف ترکیبات آنتی اکسیدانی در شکلات این تصور را تغییر داده و تحقیقات در مورد مزایای بالقوه سلامتی آن را تحریک کرده است. .

کاکائو حاوی چربی های غذایی سالم و ناسالم است و حاوی مواد معدنی مهم برای سلامت انسان از جمله پتاسیم، فسفر، مس، آهن، روی و منیزیم است.

کاکائو همچنین حاوی سطوح بالایی از فلاونوئیدها است مواد شیمیایی موجود در گیاهان که به دلیل فواید سلامتی خود در انسان شناخته شده است.

شکلات

بر اساس بررسی سال 2013 شکلات تلخ حاوی مقادیر بالایی از فلاونوئیدها است به همین دلیل است که مصرف شکلات با کاهش خطر بیماری قلبی در سال های اخیر مرتبط بوده است.

برخی مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم شکلات با کاهش فشار خون، کاهش سطح استرس و افزایش هوشیاری مرتبط است. با این حال مطالعات دیگر هیچ تاثیری بر این پارامترها با افزایش مصرف شکلات پیدا نکرده اند.

برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف شکلات ممکن است از سلامت مغز نیز حمایت کند. یک مطالعه در سال 2009 که در مجله تغذیه منتشر شد گزارش داد که افراد مسنی که به طور منظم شکلات می خوردند در مقایسه با کسانی که به طور منظم شکلات مصرف نمی کردند.

در تست های شناختی امتیاز بهتری کسب کردند. و یک مطالعه در سال 2012 منتشر شده در مجله Neurology نشان داد که مصرف روزانه شکلات با کاهش خطر سکته مغزی مرتبط است.

بر اساس بررسی سال 2013 مطالعاتی که نتایج مفیدی برای سلامتی مرتبط با مصرف شکلات پیدا کرده‌اند، بر مصرف شکلات تلخ متمرکز شده‌اند که محتوای قند و چربی کمتری نسبت به شکلات شیری دارد.